این قضیه بخاطر روش کارکرد veeam backup رخ می دهد و اشتباهی در تنظیمات رخ نداده آنگونه که برخی از دوستان فکر میکنند! اجازه بدهید مقدار ۵ ، restore points to keep on disk را برای شما توضیح بدهیم تا مسئله برای شما روشن بشود.

همانطور که می دانید برای بازیابی Backupهایی از نوع incremental وابسته به موجود بودن فایل Full Backup آن می باشد.

ابتدا وقتی در حالت full backup هستید بدون incremental backup بیشتر از مقدار ۵ backup را مشاهده نمی کنید.

اما اگر شما مثلا اینگونه برنامه ریزی کرده اید که هفته ای یکبار full backup داشته باشید   و سایر روزها را  incremental backup بگیرید.

 روش back up گیری به این صورت است که

روز مثلا

 شنبه یک full backup و شما در لیست خود ۱ عدد restore points دارید

یکشنبه یک incremental backup و شما در لیست خود ۲ عدد restore points دارید.

دوشنبه یک incremental backup و شما در لیست خود ۳ عدد  restore points دارید.

سه شنبه یک incremental backup و شما در لیست خود ۴ عدد restore points دارید.

چهارشنبه یک incremental backup و شما در لیست خود ۵ عدد restore points دارید.

در اینجا ما ۵ نقطه بازیابی data داریم

اما در روز پنجشنبه هم یک incremental backup یک restore point دیگر و ما ۶ نقطه بازیابی خواهیم داشت.

توجه بفرمایید که ما از عدد ۵ عبور کرده ایم و این به این علت است که اگر veeam backup شروع به حذف قدیمی ترین backup بکند در واقع full backup را حذف میکنید و چون سایر back up ها بصورت زنجیره ای به این full backup  مرتبط هستند و در واقع فقط تغییرات را نگه می دارند

پس veeam backup  تا full backup  بعدی کار خود را ادامه می دهد.

جمعه یک incremental backup و شما در لیست خود ۷ عدد restore points دارید.

شنبه یک full backup و شما در لیست خود ۸ عدد restore points دارید.

اما اگر backup های هفته پیش را بردارد ما در لیست خود فقط یک نقطه بازیابی خواهیم داشت

پس کار خود را تا روز چهارشنبه ادامه می دهد و وقتی به ۱۲ نقطه بازیابی رسید back up های هفته پیش را پاک میکند و اینگونه در لیست شما ۵ نقطه بازیابی مشاهده خواهید کرد.

 

 

Category: شبکه

Load More

مشکلات در کارت شبکه میتواند از دلایل مختلفی نشات بگیرد

مانند مشکل در برد سخت افزاری، درایور کارت شبکه

یا نقص های شبکه مانند مشکل در کابل،سوکت، پورت شبکه و…

اما برای مشکل شما، خدمت شما عرض میکنم اگر به قول خودتان تمام راهکار های دیگر را برسی نموده اید و به نتیجه نرسیده اید، قبل از تست کارت های شبکه دیگر بر روی این سیستم بعنوان راه حل نهایی لطف بفرمایید کارت شبکه خود را بصورت زیر ریست بفرمایید و چنانچه مشکل حل نشد سراغ راهکارهای دیگر بروید.

ریست کردن تنظیمات شبکه (Network Settings) در ویندوز ۱۰

  • ابتدا به بخش Setting بروید (فشردن کلید ویندوز + I میانبر آن است) و با جستجوی Network & internet وارد بخش Status شوید.
  • در پایین صفحه بر روی عبارت Network reset کلیک کنید.
  • در ادامه پیغام حذف کلیه درایورهای شبکه را خواهید دید و تمامی تنظیمات نیز به حالت اولیه برخواهند گشت. همچنین این هشدار نیز داده می‌شود که پس از انجام این کار شاید ناگزیر به نصب مجدد نرم‌افزارهای شبکه از جمله ( (VPN) شوید.
  • روی عبارت Reset now کلیک کنید تا سیستم ری‌استارت شده و فرآیند ریست کردن تنظیمات شبکه تکمیل گردد.
  • با روش دستوری هم میتوان کارت شبکه رو ریست کرد.
    راه حل دوم: ریست کردن TCP/IP
    برای این منظور مراحل زیر را انجام دهید:در پنجره Command Prompt دستور netsh winsock reset را وارد نموده و کلید Enter را بزنید.
    این بار دستور netsh int ip reset را وارد کرده و کلید Enter را بفشارید
  • این بار دستور netsh int ip reset را وارد کرده و کلید Enter را بفشارید
Category: شبکه

Load More

برای این کار شما می توانید از ابزار kaspersky removal tool استفاده کنید

در محیط ابزار مورد نظر ابتدا محصول مورد نظر خود را که میخواهید حذف بشود را انتخاب میکنید و سپس اقدام به حذف نرم افزار مورد نظر میکنید.

اما در برخی موارد بعلت پسوردهای فراموش شده با این ابزار هم نمیتوان بدرستی نرم افزار مورد نظر را حذف کرد.

برای حل این مشکل مراحل زیر را قدم به قدم انجام بدهید تا بتوانید نرم افزار مورد نظر را حذف کنید.

۱- به حالت safe Mode  بروید

۲- به بخش ریجستری بروید.

برای این کار می توانید در RUN ویندوز regedit.exe  را وارد کنید.

در ویندوز های ۳۲ بیت به مسیر زیر بروید

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Kasperskylab\proteted\KES10\settings

و در ویندوز های ۶۴ بیت به مسیر زیر بروید

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Kaspers KyLab\KES10\settings

گزینه  EnablePswrdprotect را انتخاب کنید و مقدار آن را به ۰ تغییر بدهید.

بر روی  OPEP  دوبار کلیک کنید  و مقدارش را حذف کنید.

سیستم را ریستارت کنید.

اکنون شما میتوانید محصول مورد نظر را بسادگی حذف کنید.

 

Category: شبکه

Load More

//]]>