در حال حاضر انتقال هر نوع اطلاعاتی به دو صورت وایرلس و کابلی انجام می‌شود. استفاده از لینک وایرلس (بی سیم) به دلیل عدم نیاز به کابل‌کشی متقاضیان بیشتری دارد. لینک وایرلس چیست؟ نصب و راه اندازی لینک رادیویی (ارتباط بی سیم) یکی از روشهای انتقال دیتا است. در این روش اطلاعات در مبدا تبدیل به امواج رادیویی شده و به سمت مقصد فرستاده می‎‌‌شود. در مقصد امواج رادیویی دریافت شده مجددا تبدیل به دیتا شده و به سمت شبکه هدایت می گردد. استفاده از لینک وایرلس رادیویی؛ سرعت و کیفیت انتقال اطلاعات را افزایش می‌دهد.
برای راه اندازی لینک وایرلس رادیویی؛ موارد متعددی در انتخاب تجهیزات و برقراری یک لینک وایرلس باید مد نظر قرار گرفته شود. برای قیمت نصب و راه اندازی لینک رادیویی، ادامه این مطلب را بخوانید.

قیمت نصب و راه اندازی لینک رادیویی و عیب یابی در سال 1403

قیمت نصب، راه اندازی و عیب یابی لینک رادیویی (راه اندازی لینک وایرلس) در این تاریخ بروز رسانی شد :

نصب لینک رادیویی کم ظرفیت مثل میکروتیک برای فواصل کمتر از 2 کیلومتر و روی لوله به همراه کابل کشی3.500.000 تومان
نصب لینک رادیویی کم ظرفیت مثل میکروتیک روی دکل و برای فواصل بالای 2 کیلومتر تا 5 کیلومتر به همراه کابل کشی5.500.000 تومان
نصب لینک رادیویی کم ظرفیت مثل میکروتیک روی دکل و برای فواصل بالای 5 کیلومتر تا 10 کیلومتر به همراه کابل کشی6.000.000 تومان
نصب لینک رادیویی پر ظرفیت مثل Mimosa روی دکل و برای فواصل بالای 5 کیلومتر تا 10 کیلومتر به همراه کابل کشی8.000.000 تومان
عیب یابی و تیون لینک رادیویی کم ظرفیت بالای دکل3.000.000 تومان
عیب یابی و تیون لینک رادیویی پر ظرفیت بالای دکل5.000.000 تومان
عیب یابی و تیون لینک رادیویی کم ظرفیت زیر 2 کیلومتر3.000.000 تومان
هزینه کارشناسی و امکان سنجی لینک به همراه سایت ویزیت1.000.000 تومان
نصب لینک رادیویی – راه اندازی لینک رادیویی – عیب یابی لینک رادیویی

*قیمت‌های فوق بصورت حدودی می‌باشد و ممکن است با توجه به محل نصب و شرایط پروژه تغییر کند. لطفا قبل از تصمیم گیری نهایی برای دریافت پیش فاکتور با کارشناسان شرکت در ارتباط باشید.

انواع ارتباط لینک رادیویی

برقراری ارتباط لینک رادیویی به استفاده از یک روش محدود نیست. همین موضوع یکی از مزایای راه اندازی لینک وایرلس رادیویی محسوب می‌شود. برای راه‌اندازی هر یک از انواع ارتباطات وایرلس رادیویی هم به فراهم کردن یک سری تجهیزات سخت افزاری نیاز است. انواع ارتباط لینک رادیوی نقطه به نقطه (Point to Point) یا یک نقطه به چند نقطه (Point to MultiPoint) است. 

۱- Point to Point (نقطه به نقطه)

در این روش از لینک وایرلس؛ ارتباط بین دو نقطه برقرار خواهد شد. برای برقراری این نوع ارتباط به استفاده از دو رادیو و آنتن وایرلس نیاز است. یکی از رادیوها نقش سرویس دهنده (Access Point) و دیگری نقش سرویس گیرنده (Station) دارد. برای برقراری ارتباط نقطه به نقطه نباید هیچ مانعی بین رادیوها و آنتن وایرلس وجود داشته باشد. برقراری این نوع ارتباط وایرلس برای شرکت‌هایی که دو شعبه دارند؛ بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.

۲- Point to MultiPoint (یک نقطه به چند نقطه)

ارتباط‌های رادیویی که با روش یک نقطه به چند نقطه برقرار می‌شوند؛ گسترده‌تر هستند. برای راه‌اندازی ارتباط وایرلس یک نقطه به چند نقطه به استفاده از چند رادیو، آنتن و در صورت لزوم دکل نیاز است. در این روش یکی از رادیوها نقش سرویس دهنده (Access Point) و سایر آن‌ها نقش سرویس گیرنده (Station) دارند. با استفاده از این روش می‌توانید ارتباط میان چند نقطه را به بهترین نحو برقرار کنید. روش نقطه به نقطه یکی از بهترین راهکارها برای برقراری ارتباط میان زیر مجموعه‌های یک سازمان یا شرکتی با چندین شعبه است.

مزایای راه اندازی لینک وایرلس

ارتباط‌های رادویی به صورت بی سیم و بدون نیاز به کابل‌کشی گسترده برقرار می‌شوند. به همین علت راه اندازی لینک وایرلس رادیویی متقاضیان بسیار زیادی دارد. بی سیم بودن لینک رادیویی تنها مزیت راه‌اندازی این نوع ارتباط نیست. از جمله دیگر مزیت‌های مهم استفاده از لینک وایرلس رادیویی می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • عدم نیاز به کابل‌کشی
  • نصب و راه‌اندازی مقرون به صرفه
  • حمل و جابه‌جایی آسان
  • برقراری ارتباط بین چندین نقطه
  • قابلیت برقراری شبکه VOIP
  • دارای پهنای باند اختصاصی
  • کیفیت و سرعت بالا
  • محدود نبودن فاصله جغرافیایی

با استفاده از لینک وایرلس رادیویی می‌توانید در کمترین زمان ممکن یک ارتباط با کیفیت میان نقاط مورد نظر خود برقرار کنید. برای راه اندازی لینک وایرلس رادیویی بهتر است از متخصصان این حوزه کمک بگیرید. با انجام این کار از ایجاد مشکلات احتمالی و آسیب رسیدن به تجهیزات جلوگیری خواهید کرد.

عوامل موثر در انتخاب تجهیزات برای راه اندازی لینک رادیویی

عوامل زیر همگی فاکتورهایی هستند که باید برای خرید مناسب‌ترین تجهیزات و برقراری لینک وایرلس با کفیت در نظر گرفته شود. این پارامترها نیز روی قیمت نصب و راه اندازی لینک رادیویی تاثیر گذار هستند.

۱- فاصله بین نقاط

در سیستم وایرلس با افزایش فاصله، پهنای باند قابل دریافت بین دستگاه های وایرلس افت می کند و با هر چه بیشتر شدن این فاصله پهنای باند کمتر و کمتر می گردد تا جایی که دیگر امکان برقراری ارتباط از بین می رود. برای فواصل مختلف با توجه به پهنای باند مورد نیاز باید تجهیزات مناسب با آن انتخاب گردد تا بتوان به بهره مطلوب دست یافت.

لینک رادیویی

۲- تداخل فرکانسی

دستگاه های وایرلس برای انتقال دیتا از امواج رادیویی بهره می گیرند. هر موج رادیویی دیگر با فرکانس مشابه در مسیر، باعث اغتشاش و تخریب سیگنال های ارسالی می گردد که به آن نویز گفته می شود. نویز می تواند توسط دستگاه های وایرلس دیگر در محیط، کابل های فشار قوی برق، دستگاه های الکترو مغناطیسی و موارد مشابه ایجاد گردد که نتیجه آن قطع شدن ارتباط،  قطع و وصل شدن لینک و یا افت پهنای باند گردد.

برای غلبه بر نویز محیط از روش هایی مانند استفاده از دستگاه های وایرلس ،با امکان انتخاب فرکانس های متعدد، استفاده از آنتن مناسب، پیدا کردن بهترین باند خالی فرکانسی و تنظیمات دستگاه بهره گرفته می شود تا بتوان لینک رادیویی را با بهترین کیفیت برقرار نمود.
فرکانس های مجاز برای این ارتباط 900MHz و 2,4GHz و 5,8GHz میباشد که دستگاه های با استفاده عمومی در این فرکانس ها ساخته میشوند. برای استفاده از فرکانس های دیگر اجازه سازمان تنظیم و مقررات رادیویی الزامی است.

۳- دید مستقیم

تجهیزات وایرلس برای برقرار کردن لینک نیازمند دید مستقیم هستند.بدین معنی که بین آنتن های دستگاه ها نباید مانعی وجود داشته باشد. موانع با توجه به نوع ماده بکار رفته باعث جذب کامل یا مقداری از سیگنال رادیویی شده و در نتیجه ارتباط بطور کامل قطع گردیده و یا با افت شدید پهنای باند همراه خواهد بود.

برای رفع موانع ابتدا نقاط با کمک نرم افزار مورد تحلیل قرار داده و سپس دکل با ارتفاع مناسب نصب توسط این شرکت می گردد تا دید مستقیم بین دو نقطه فراهم گردد.

۴- امنیت

سیگنال های رادیویی ارسال شده به سمت مقصد، در صورتی که یک دستگاه وایرلس در مسیر قرار داده شود قابل دریافت می باشد. بدین صورت اطلاعات ارسالی و دریافتی در اختیار افراد غیر قرار گرفته و می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
برای جلوگیری از این امر شرکت های تولید کننده تجهیزات و موسسه تحقیقات و استاندارد شبکه های بی سیم از سیستم های رمز نگاری در دستگاه ها استفاده می کنند تا داده ها رمز نگاری شده و پس از دریافت رمز گشایی و مورد استفاده قرار گیرد. مورد دیگر امکان تعریف دستگاه ها برای همدیگر  می باشد که دستگاهی به جز دستگاه روبرو امکان اتصال به لینک را نداشته باشد. پس از نصب لینک بسته به میزان حساسیت اطلاعات ارسالی تنظیمات مورد نیاز در دستگاه ها ایجاد می گردد تا امنیت مورد نیاز شما برقرار شود.

۵- تجهیزات

محصولات تولید شده توسط شرکت های مختلف دارای پارامتر های متنوعی می باشند که می توان به قدرت خروجی، گین آنتن، نوع کابل، بازه فرکانسی، کیفیت در تولید محصول، پارامتر های امنیتی و امکانات کمکی اشاره کرد.
ابتدا نیاز مشتری از لحاظ میزان پهنای باند مورد نیاز، امنیت درخواستی و بودجه مورد توجه قرار می گیرد. سپس شرایط محیطی و فاصله و نویز و دیگر عوامل موثر محاسبه می گردد و در نهایت تجهیزات مناسب برای برقراری لینک رادیویی پیشنهاد می گردد.

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی لینک وایرلس (لینک رادیویی)

برای راه اندازی لینک وایرلس رادیویی به فراهم کردن یک سری تجهیزات ضروری نیاز دارید. انتخاب درست تجهیزات یکی از مهم‌ترین اقدامات برای برقراری ارتباط‌های نقطه به نقطه و یک نقطه به چند نقطه وایرلس است. لیست تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی لینک وایرلس شامل موارد زیر هستند:

  • رادیو وایرلس: ارسال و دریافت کننده امواج رادیویی
  • پیگتیل: کابل فیبر نوری دارای یک انتهای کانکتور شده و یک انتهای سربندی نشده
  • آنتن وایرلس: دریافت کننده و فرستنده امواج به سمت رادیوها
  • اکسس پوینت: برقرار کننده اتصال تجهیزات بی سیم به شبکه سیمی
  • کابل شبکه: برقرار کننده اتصال کابلی بین تجهیزات شبکه
  • سوکت: منتقل کننده نهایی اطلاعات دریافتی
  • دکل (در صورت نیاز): کمک به ارسال و دریافت امواج رادیویی

انتخاب هر یک از تجهیزات برقراری ارتباط وایرلس رادیویی باید با بررسی شرایط نقاط ارسال و دریافت امواج صورت بگیرد. انجام این کار هم به تجربه و دانش کافی نیاز دارد.

مراحل نصب و راه اندازی لینک رادیویی (راه اندازیی وایرلس)

راه اندازی لینک وایرلس رادیویی یک کار حساس و تخصصی است. چنانچه نصب تجهیزات وایرلس به درستی انجام نشود؛ ارتباط برقرار نخواهد شد. به همین علت برای راه‌اندازی انواع ارتباط‌های وایرلس رادیویی باید از متخصصان این حوزه کمک بگیرید. مراحل نصب و راه‌اندازی لینک رادیویی به شرح زیر است:

  • تماس با کارشناسان مجموعه هنر توسعه و ارتباطات شایگان و دریافت مشاوره
  • حضور متخصصان مجموعه شایگان در محل مورد نظر مشترکان
  • بررسی شرایط محل و امکان سنجی نصب تجهیزات وایرلس
  • ارائه طرح مناسب و فراهم کردن تجهیزات سخت افزاری
  • نصب و راه‌اندازی شبکه wan و ISP و وایرلس
  • انتقال تصویر به کمک لینک وایرلس
  • بررسی و اجرای شبکه Wifi

انجام هر یک از مراحل نصب و راه اندازی لینک وایرلس رادیویی توسط متخصصان مجموعه شایگان با بررسی تمام جزئیات انجام می‌شود. به همین علت کیفیت ارتباط‌های وایرلس برقرار شده کم نظیر است.

لیست کامل خدمات شرکت هنر توسعه و ارتباطات شایگان در حوزه نصب و راه اندازی لینک رادیویی

خدماتی که شرکت هنر توسعه و ارتباطات شایگان در حوزه راه اندازی لینک رادیویی، نصب لینک رادیویی،  پشتیبانی و عیب‌یابی لینک رادیویی به مشتریان خود ارائه می‌کند:

1-     مشاوره، طراحی، امکان سنجی (Site Survey)، ارائه تجهیزات و پیاده سازی شبکه‌های Wireless

2-     ارائه طرح، نصب و راه اندازی شبکه‌های WAN به صورت تخصصی و تضمینی همراه با تست

3-    تامین تجهیزات رادیویی و لینک‌های خاص

4-     ارائه مشاوره و طراحی شبکه‌های وایرلس، WIFI

5-     انتقال تصویر با استفاده از طریق لینک رادیویی

6-     مشاوره، طراحی و پیاده سازی شبکه Wifi داخل ساختمان

مجموعه شایگان ارائه دهنده کلیه خدمات راه اندازی و نصب لینک‌های رادیویی است. شما می‌توانید برای بهره بردن از مزایای لینک رادیویی و آشنایی بیشتر با آن با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید.

صفحات مرتبط

لیست قیمت و خرید متعلقات جانبی وایرلس

قیمت دکل مهاری

قیمت خرید چراغ خورشیدی دکل

لیست قیمت و خرید محصولات و تجهیزات شبکه

فروش تجهیزات اکتیو شبکه

فروش تجهیزات پسیو شبکه