شبکه و فناوری, مقالات

Power Over Ethernet (PoE) چیست و چه کاربردی دارد؟

Power Over Ethernet (PoE) چیست و چه کاربردی دارد؟

PoE چیست؟ PoE (مخفف عبارت Power over Ethernet) استانداردی است که به کابل های اترنت اجازه می دهد تا داده ها و برق را به طور همزمان با استفاده از یک کابل شبکه انتقال دهند. این به یکپارچه سازی سیستم منجر می شود و به نصابان شبکه اجازه می دهد تا دستگاه های الکترونیکی را در مکان هایی که فاقد مدار الکتریکی هستند مستقر کنند. علاوه بر این، PoE هزینه نصب کابل کشی را حذف کنند.

فناوری PoE داده ها را با سرعت 10/100/1000مگابیت در ثانیه و با برق مصرفی 15 وات، 30 وات، 60 وات و حداکثر 90 وات به دستگاه های Cat5e، Cat6، Cat6a ارسال می‌کند. کابل های شبکه Cat7 و Cat8 را می توان برای حداکثر مسافت 1000 متر استفاده کرد.

فناوری PoE متکی بر استانداردهای IEEE 802.3af, 802.3at, 802.3bt است که توسط مهندسین برق و الکترونیک تنظیم شده است و نحوه عملکرد تجهیزات شبکه برای ارتقای قابلیت همکاری بین دستگاه ها را کنترل می کند.

دستگاه های دارای قابلیت PoE می توانند تجهیزات Power Sourcing Equipment  (PSE)؛ تجهیزات Powered Devices  (PS ها) یا گاهی اوقات هر دو باشند. دستگاهی که برق را منتقل می کند PSE است در حالی که دستگاهی که تغذیه می شود PS است. اکثر PSEها یا سوئیچ های شبکه یا انژکتورهای PoE هستند که برای استفاده با سوئیچ های غیر PoE در نظر گرفته شده اند.

رایج ترین دستگاه هایی که از PoE پشتیبانی می کنند عبارتند از:

  • گوشی های تحت شبکه VoIP
  • دوربین های IP یا تحت شبکه
  • اکسس پوینت های بی سیم

با این حال PoE می تواند در دستگاه های زیر هم یافت شود:

  • نورپردازی PoE
  • دستگاه های خودپرداز
  • آی پی اینترکام
  • کارت خوان های امنیتی
  • ساعت های PoE

PoE چیست

تعاریف PoE

حتی اگر PoE برای استقرار نسبتاً ساده باشد، مدیران شبکه باید برخی از دستگاه‌ها، اصطلاحات و فناوری مربوطه را درک کنند.

تفاوت PSE با PD

تجهیزات Power Sourcing Equipment  (PSE) به دستگاهی اطلاق می شود که مسئول تامین برق دستگاه های متصل مانند سوئیچ ها، هاب ها و انژکتورها هستند. Powered Devices  (PD ها) انرژی را از PSE ها دریافت می کنند، چند نمونه از PDها عبارتند از دوربین های تحت شبکه، VoIP و اکسس پوینت های وایرلس (WAP).

Mode A  در مقابل  Mode B

دستگاه های PoE اغلب از جفت های پین اوت برق مختلفی استفاده می کنند که با نام های Mode A و Mode B شناخته می شوند.

با Mode A، جفت پین داده 1-2 یک طرف منبع DC را تشکیل می دهد و جفت پین 3-6 طرف دیگر را تشکیل می دهد و جفت پین های 4-5 و 7-8 بدون استفاده باقی می ماند. واحدهایی که از Mode A استفاده می کنند گاهی اوقات به عنوان دستگاه های End-Span شناخته می شوند.

بر خلاف Mode A در Mode B هیچ جفت پین اوتی بدون استفاده باقی نمی ماند. جفت پین 1-2 و 3-6 برای ارسال داده ها، جفت پین 4-5 یک طرف منبع DC را تشکیل می دهد و جفت پین 7-8 طرف دیگر را تشکیل می دهد. به دستگاه هایی که از Mode B استفاده می کنند ، دستگاه های Midspan گفته می شود.

گرچه تفاوت بین Mode A و Mode B بسیار جزئی است اما باید در نظر داشت که عدم توجه به اینکه کدام پین پاورهای استفاده شده برای انتقال و دریافت نیرو، می تواند منجر به اتصالات ناکارآمد شود.

Endspan PSE  در مقابل  Midspan PSE

همانطور که در بالا اشاره شد، اصطلاحات Endspan و Midspan برای نشان دادن اینکه کدام پین اوت برای ارسال و دریافت برق استفاده می شود بکار برده می شود. با این حال، Endspan PSE وMidspan PSE معنای تحت اللفظی بیشتری به خود می گیرند.

Midspan PSE ها به عنوان دستگاه های “واسطه” تعریف می شوند که بین PD های با قابلیت PoE و بدون قابلیت PoE قرار می گیرد. مثال هایی از Midspan PSE ها شامل انژکتورهای برق یا هاب های برق است. از طرف دیگر، دستگاه های Endspan PSE در یک شبکه به دستگاه هایی مانند سوئیچ اشاره دارند.

Compatible PoE Device در مقابل  Compliant PoE Devices

این اصطلاحات مترادف هم نیستند. گرچه دستگاه ها دارای گواهینامه IEEE هستند اما compliance نشان دهنده ویژگی های متفاوتی برای PD و PSE است. برای مثال، برای اینکه یک PD سازگار در نظر گرفته شود باید توانایی ارسال و دریافت انرژی در Mode A و Mode B را داشته باشد.

با این حال استانداردهای compliance برای PSEها نیازی به پشتیبانی از هر دو مد ندارند. در نتیجه برخی از PSE های compliance  فقط از Mode A پشتیبانی می کنند در حالی که برخی دیگر فقط از Mode B پشتیبانی می کنند، هنوز هم برخی دیگر ممکن است از هر دو مد پشتیبانی کنند.

دستگاه های PoE-compatible به استانداردهای IEEE پایبند نیستند. با این حال، آنها ممکن است جایگزین های قابل اعتمادی باشند که به نصب کنندگان نیاز دارند تا از حالت های صحیح برای شبکه هایشان استفاده کنند. به عنوان مثال PoE-compatible PD  به احتمال زیاد فقط از Mode B پشتیبانی می کنند. با این حال، این موضوع از تولیدکننده ای به تولیدکننده دیگر متفاوت است و هیچ تضمینی وجود ندارد که آنها از هر دو مد پشتیبانی کنند.

به طور مشابه دستگاه های PoE-compatible PSE مانند انژکتورها می توانند از هر یک از حالت ها پشتیبانی کنند، اما هیچ تضمینی برای پشتیبانی از هر دو مد وجود نخواهد داشت. بنابراین هنگام استفاده از دستگاه های سازگار با PoE بسیار مهم است که نصاب های شبکه و ادغام کننده های سیستم برگه مشخصات را بررسی کنند.

سازگاری PoE

استاندارد 802.3af  و  802.3at PoE چیست؟

موسسه مهندسین برق و الکتروینک (IEEE)، مسئول ایجاد استانداردهای PoE می باشد. در حال حاضر 3 استاندارد pOE وجود دارد. استاندارد 802.3af که از 15.4 وات برق پشتیبانی می کند. اما حتی اگر PSE های دارای استاندارد 802.3at بتوانند 15.4 وات برق را انتقال دهند، دستگاه های PD به دلیل اتلاف برق تنها می توانند 12.95 وات برق را دریافت کنند.

در سال 2009، موسسه IEEE استاندارد 802.3at را که PoE+ نامیده می شود را معرفی کرد. این استاندارد از توان 30 وات پشتیبانی می کند، اما مانند استاندارد 802.3af اتلاف انرژی باعث می شود که PDها مقدار کمی انرژی را دریافت کنند (25.5 وات).

در سال 2018 استاندارد 802.3bt که به عنوان PoE++ شناخته می شود تصویب شد و دارای دو نوع Type 3 و Type 4 است. اسناندارد Type 3 از توان 60 وات پشتیبانی می کند و PD ها 51 وات را دریافت می کنند. استاندارد Type 4 از 100 وات پشتیبانی می کند که PDها 71.3 وات را دریافت می کنند. این استاندارد جدید به طور کلی Mode A و Mode B را برای دستیابی به ولتاژ بالاتر و پشتیبانی از اتصالات 10 گیگابایت در ثانیه ترکیب می کند.

استاندارد 802.3af  و  802.3at PoE چیست؟

چرا این همه روی 100 وات تاکید می شود؟

انرژی بالاتر برای سیستم ها و پلتفرم های روشنایی PoE و سایر فناوری های هوشمندی که در حال حاضر به کار می روند بسیار مهم است. همانطور که کسب و کارها بیشتر و بیشتر به سمت فناوری های هوشمند پیش می روند، اتوماسیون هم را خود را پیش می گیرد. به عنوان مثال، PDهای هوشمند خودکار هستند و اتوماسیون به قدرت بیشتری نیاز دارد. مشتری دستگاه هوشمند از آنچه که با تحویل برق اترنت و استاندارد IEEE 802.3bt امکان پذیر شده است اطلاع دارد و اقداماتی را برای ارتقاء زیرساخت خود انجام می دهد.

در ادامه برخی از کاربردهای اصلی PoE با قدرت بالا آورده شده است:

  • نور LED و سنسور
  • دوربین های PTZ
  • WAPهای با کارایی بالا
  • تین کلاینت ها
  • گوشی های VoIP
  • دوربین های امنیتی تحت شبکه
  • کنترل های نظارتی تاسیسات
  • کیوسک های POS

انواع مختلف کلاس PoE

برای جلوگیری از دریافت برق بیش از حد PD؛ که می تواند طول عمر آن را کاهش دهد. PDE های سازگار با IEEE که به PoE متکی هستند در کلاس های مختلفی طبقه بندی می شوند. کلاس های PoE با تعیین میزان توان مورد نیاز یک PD، توزیع کارآمد توان را تضمین می کند. PDهایی که به توان کمتری نسبت به نزدیکترین استاندارد PoE نیاز دارند، طبقه بندی پایینی دریافت می کنند و به PSE اجازه می دهد تا مقدار توان اضافی را به سایر دستگاه های متصل اختصاص دهد.

علاوه بر این، PDهای کم مصرف به سوئیچ های خنک کننده کوچک تری نساز دارند، چون خروجی وات کمتر گرمای زیادی تولید نمی کند. از طرف دیگر، آداپتورهای PoE پسیو همیشه همان مقدار توان را در همه اوقات انتقال می دهند و معمولا به عنوان غیر استاندارد توصیف می شوند. انواع مختلف کلاس PoE به طور موثر به تنظیم قدرت بین PSE و PD کمک می کند. در نمودار زیر میزان برق تخصیص داده شده به انواع کلاس های مختلف برای استانداردهای 802.3at, 802.3af, 802.3bt نشان داده شده است.

انواع مختلف کلاس PoE

مزایای PoE چیست؟

  • کاهش هزینه: PoE هزینه استخدام نصاب های برق حرفه ای را حذف می کند.
  • استقرار سریع: PoE برای عملکرد صحیح نیاز به اتصال کابل شبکه به تجهیزات مناسب دارد.
  • انعطاف‌پذیری: مدیران شبکه می‌توانند دستگاه‌های دارای قدرت را تقریباً در هر مکانی مستقر کنند. کابل های محافظ را می توان برای محیط های بیرونی استفاده کرد. دستگاه های برقی درجه صنعتی را می توان برای محیط های صنعتی استفاده کرد.
  • ایمنی: از آنجایی که PoE از ولتاژ نسبتاً پایینی استفاده می کند، خطرات الکتریکی کمتری را به همراه دارد.
  • قابلیت اطمینان: PoE تحت مشخصات استاندارد 802.3 IEEE قرار دارد.
  • مقیاس پذیری: PoE افزودن تجهیزات جدید به شبکه را ساده می کند.

چگونه PoE هزینه های نصب را کاهش می دهد؟

هزینه های نصب PoE بسیار کمتر از سیم کشی سنتی است و هزینه های عملیاتی بسیار کارآمدتر است. یک کابل زوج به هم تابیده هم داده و هم برق را به دستگاه ها می رساند. مس موجود در سیستم های تلفن قدیمی را هم می توان تغییر کاربری داد.

علاوه بر این، انژکتورهای PoE و اسپلیترهای PoE با اجازه دادن به متخصصان فناوری اطلاعات برای ترکیب دستگاه‌های قدیمی با اجزای شبکه PoE جدیدتر و کارآمدتر، باعث صرفه‌جویی در هزینه می‌شوند. آنها همچنین سازمان ها را قادر می سازند تا دستگاه های راه دور را بدون نیاز به نصب زیرساخت های الکتریکی اضافه کنند. انژکتورها و اسپلیترها برای تامین برق تجهیزات غیر سازگار با PoE طراحی شده اند. با دور زدن نصب پریزهای برق در مکان‌های دورافتاده، به طور قابل توجهی در هزینه ها صرفه جویی می کند.

آیا استقرار PoE راحت تر است؟

دستگاه های PoE با محیط های متغیر سازگار می شوند. آنها را می توان به راحتی در سطح سوئیچ جابجا کرد و دوباره وصل کرد و به راحتی در تنظیمات شبکه در حال تغییر استفاده کرد. PoE  از قابلیت Plug & Play پشتیبانی می کند. برای اضافه کردن یا جدا کردن دستگاه‌ها، نیازی به غیر فعال کردن کل شبکه هم نیست.

چرا نصب PoE ایمن تر است؟

ولتاژ PoE Type 3 معمولا کمتر از 60 ولت و Type 4 کمتر از 90 ولت است. لوله ها و روکش فلزی مورد نیاز نیست. مراحل و خطرات کمتر و استفاده ساده از یک کابل اترنت نیاز به تکنسین برق را برطرف می کند.

قابلیت های جمع آوری داده های PoE چیست؟

فناوری PoE برای جمع آوری داده ها عالی است. برای مثال، نرم‌افزار تحلیلی می‌تواند به گروه‌های تأسیسات کمک کند تا تعیین کنند چه زمانی یک منطقه اشغال شده است و چه زمانی ممکن است روشنایی LED و اجزای HVAC خاموش شوند. در نتیجه، هزینه های عملیاتی می تواند بر اساس استفاده واقعی بسیار کمتر شود.

چگونه PoE بهره وری را افزایش می دهد؟

به دلیل قابلیت داده های دو طرفه، سیستم های روشنایی LED را می توان طوری برنامه ریزی کرد که طیف و فرکانس های موجود در طبیعت را دنبال کنند. در نتیجه، کارکنان می توانند در حین کار از سلامت، هوشیاری، خلاقیت، فرصت های مشارکتی و احساس رفاه بیشتری برخوردار شوند.

محدودیت های PoE چیست؟

محدودیت ها اندک هستند اما باید کاربران آنها را در نظر داشته باشند:

  • PoE ساده تنها برد 100 متر را پشتیبانی می کند.
  • دستگاه های غیر سازگار به تجهیزات اضافی نیاز دارند.
  • هزینه برق ممکن است به سطوح موجود در تجهیزات قدیمی برسد.

بیایید این سه محدودیت را کمی دقیق تر بررسی کنیم.

محدودیت های PoE چیست؟

حداکثر فاصله PoE چقدر است؟

صرف نظر از اینکه برق به کجا می رود PoE می تواند از مسافت 100 متری پشتیبانی کند. محدودیت برق نیست. استانداردهای کابل کشی اترنت طول کابل کشی را به 100 متر محدود می کند، دورترین فاصله ای که یک سوئیچ PoE می تواند داده های ساده را از طریق اترنت منتقل کند. یک اکستندر اترنت PoE می تواند این بازه را افزایش دهد. اکستندرها امکان کنترل متمرکز در سراسر یک منطقه وسیع را برای شبکه های دربرگیرنده شرکت ها، دانشگاه ها و عملیات خرده فروشی بزرگ مانند مراکز خرید فراهم می کنند.

سازگاری دستگاه به چه چیزی اشاره دارد؟

دستگاه های قدیمی (آنهایی که سازگار با PoE نیستند) به انژکتور یا اسپلیتر نیاز دارند. PoE برق و داده را از طریق یک کابل و یک ورودی ارائه می کند. دستگاه های قدیمی داده ها و برق را جداگانه دریافت می کنند.

در اینجا نحوه انجام این کار توضیح داده شده است.

  • انژکتور PoE : برق را به تجهیزات PoE می فرستد که داده ها را از طریق یک سوئیچ غیر PoE موجود دریافت می کند
  • اسپلیتر PoE : همچنین برق را تامین می‌کند، اما این کار را با تقسیم برق از داده‌ها و ارسال آن به ورودی جداگانه‌ای انجام می‌دهد که دستگاه غیر سازگار با PoE می‌تواند از آن استفاده کند.

دستگاه‌های PoE چقدر برق می‌توانند تامین کنند؟

دستگاه های PoE برق را مطابق با دستگاه دارای استاندارد IEEE 802.3 تامین می کنند. برق تامین شده توسط این دستگاه های در تصویر زیر آورده شده است.

دستگاه‌های PoE چقدر برق می‌توانند تامین کنند؟

تخصیص قدرت PoE کافی به شبکه شما

PSE ها (مانند سوئیچ ها و هاب ها) با مقدار کل PoE از پیش تعیین شده عرضه می شوند. از سوی دیگر، PD ها (مانند دوربین های تحت شبکه و VoIPها) با نیازهای مختلف همراه هستند و مقدار کل باید کمتر از بودجه کل PSE ها باشد.

به عنوان مثال، این سوئیچ گیگابیتی دسکتاپ PoE  هشت پورت دارای توان کل انرژی PoE 130 وات است و با استاندارد 802.3af سازگار است. بنابراین، اگر در ظرفیت کل استفاده شود، حداکثر بازده در هر پورت 130 وات تقسیم بر هشت پورت خواهد بود که 16.25 وات در هر پورت است که به نزدیکترین استاندارد (در این مورد، استاندارد 802.3af) گرد شده است. از آنجایی که PD های 802.3af فقط 15.4 وات برق می گیرند، توان باقی مانده بلااستفاده می ماند، بنابراین PD ها بیش از حد توان ندارند.

تخصیص قدرت PoE کافی به شبکه شما

 برای محاسبه تعداد دستگاه‌های 802.3at که یک واحد پشتیبانی می‌کند، کافی است مجموع بودجه PoE را بر حداکثر خروجی PoE تقسیم کنید. با سوئیچ مثال بالا، 130 وات (کل بودجه POE) را بر 30 وات (حداکثر خروجی PoE) تقسیم می کنیم تا به 4 برسد. بنابراین، سوئیچ مثال ما می تواند چهار دستگاه 802.3at را سرویس دهد. محاسبه حداکثر مقدار دستگاه های 802.af به همین سادگی است: مجموع بودجه PoE را بر 15.4 وات تقسیم کنید.

در مورد PoE و تنظیمات کابل چطور؟

هر PD از طریق کابل اترنت به داده های شبکه دسترسی پیدا می کند. قبل از اینکه فناوری PoE وارد صحنه شود، علاوه بر کابل اترنت، هر دستگاه به یک سیم برق جداگانه نیز نیاز داشت. با افزایش تعداد دستگاه‌ها، مدیریت همه این کابل‌ها زمان‌بر و سردرگم کننده بود. راه حل برای آشفتگی کابل با ترکیب داده ها و تحویل برق از طریق یک کابل اترنت Cat5 بدست آمد. امروزه کابل های اترنت به Cat5  (تقریبا منسوخ)، Cat5e، Cat6، Cat6a، Cat7 و Cat8 تقسیم می شوند که هر کدام به ترتیب نرخ حفاظت از نویز و تداخل سیگنال مختص به خود را ارائه می دهند. با این حال، PSE هایی که از این PD ها پشتیبانی می کنند، تغییری نکرده اند.

بهترین دستگاه ها برای شبکه PoE شما کدامند؟

طیف وسیعی از تجهیزات PoE برای انواع محیط های شبکه وجود دارد. PoE صنعتی برای مقاومت در برابر دماهای شدید صنعتی ساخته شده است.

سوئیچ های PoE

سوئیچ PoE یک سوئیچ شبکه است که می تواند برق را از طریق اترنت تامین کند در حالی که هنوز می تواند فریم ها را فوروارد کند. هر دوی سوئیچ های PoE مدیریتی و غیر مدیریتی در دسترس هستند. یک سوئیچ PoE به یک Uplink به یک شبکه موجود برای گسترش بیشتر و افزایش پورت ها نیاز دارد.

سوئیچ شبکه یک دستگاه سخت افزاری شبکه است که دارای چند پورت است که سیستم ها و دستگاه های هوشمند را به هم متصل می کند و به آنها امکان ارسال و دریافت داده را می دهد. PSE از انتقال داده ها بین آدرس های MAC در لایه پیوند داده پشتیبانی می کند. همانطور که سوئیچ PoE  (یا انژکتور) به یک دستگاه متصل می شود، به طور خودکار تعیین می کند که آیا آن دستگاه با PoE سازگار است و آیا به برق نیاز دارد یا خیر.

سوئیچ های PoE

با اطمینان از اینکه سوئیچ های جدید سوئیچ های PoE هستند، می توانید اطمینان حاصل کنید که هر دستگاه PoE مورد نیاز می تواند در آینده به راحتی به شبکه شما متصل شود. شما همچنین اطمینان حاصل می کنید که می توانید دستگاه های غیر PoE را متصل کنید.پروتکل IEEE PoE همچنین یک PoE را قادر می‌سازد تا سوئیچ (یا انژکتور) را برای تشخیص سطح توانی که برای تحویل نیاز دارد، تشخیص دهد. استاندارد تحویل و میزان توان مورد نیاز هر دستگاه خودکار است. با این حال، می توانید الزامات را با نگاه کردن به پسوند IEEE 802.3 تعیین کنید.

انژکتورهای PoE

انژکتورهای PoE دستگاه‌هایی هستند که معمولاً بین یک سوئیچ بدون PoE و یک PD با قابلیت PoE  )مانند دوربین شبکه)  مستقر می‌شوند. انژکتورهای PoE به کابل شبکه برق اضافه می کنند (یا تزریق می کنند) تا اطمینان حاصل شود که یک PD متصل می تواند برق را دریافت کند و بدون منبع تغذیه DC متصل کار کند. به طور خلاصه، یک انژکتور PoE یک PSE غیر PoE را با یک PD با قابلیت PoE سازگار می کند. بنابراین، زمانی که صرف هزینه برای یک سوئیچ عملی نیست، انژکتورهای PoE یک راه حل همه کاره را در زمانی که پورت های PoE کمتری مورد نیاز است، ارائه می دهند.

انژکتورهای PoE

هاب PoE

یک هاب PoE را می توان به عنوان پشته ای از انژکتورهای PoE مشاهده کرد. به عنوان مثال، یک هاب PoE چهار پورت دارای چهار رابط ورودی داده و چهار رابط PoE خواهد بود. هر رابط PoE به یک اتصال داده با داده های مربوطه در داخل نیاز دارد. یک هاب PoE چهار پورت به چهار پورت داده از سوییچ شبکه نیاز دارد. پورت های داده در هاب PoE فریم ها را در هاب ارسال نمی کنند. به عبارت دیگر فریم های دریافتی در قسمت یک را نمی توان به قسمت های دو تا چهار فرستاد.

هاب PoE

اسپلیترهای PoE

یک اسپلیتر PoE با تقسیم برق از داده‌ها و ارسال آن به ورودی جداگانه، برق دستگاه‌های غیر سازگار با PoE را تامین می‌کند. اسپلیترها در دستگاه های قدیمی و کم مصرف مانند دوربین های IP برای تقسیم توان PoE از سیگنال داده و تبدیل به ولتاژ کمتر مورد نیاز دوربین استفاده می شوند. علاوه بر این، یک اسپلیتر به یک دستگاه غیر سازگار اجازه می دهد تا به PoE ارتقاء یابد.

اسپلیترهای PoE

اکستندرهای PoE

یک اکستندر PoE برای طولانی کردن شبکه بیش از حد فاصله 100 متری برای کابل اترنت زوج به هم تابیده استفاده می شود. توسعه دهندگان شبکه هایی را متحد می کنند که فواصل زیادی را در هتل ها، مراکز خرید، پردیس های تجاری و دانشگاهی و مکان های ورزشی در بر می گیرند.

اکستندرهای PoE

تجهیزات PoE صنعتی

تجهیزات صنعتی PoE با استانداردهای سختگیرانه برای اطمینان از عملکرد در شرایط صنعتی ارائه می شوند. تجهیزات صنعتی PoE باید ظرفیت محافظت در برابر جداسازی الکتریکی را داشته باشند، به ویژه در محیط‌هایی که نیاز الکتریکی دارند. تجهیزات صنعتی PoE از دمای عملیاتی شدید و اقدامات حفاظتی اختیاری اضافی، از جمله ویژگی های ضد گرد و غبار و ضد آب پشتیبانی می کند.

نورپردازی PoE

یکی از کاربردهای PoE که به سرعت محبوبیت پیدا می کند، نورپردازی POE است. نورپردازی PoE یک فناوری شبکه روشنایی LED کم مصرف و با کارایی بالا است که از وسایل و سنسورها تشکیل شده است و با استفاده از نرم افزار هوشمند از راه دور مدیریت می شود. ماژول کنترل سیگنال داده و برق را از طریق یک کابل زوج به هم تابیده ارتباط برقرار می کند. مدیران شبکه از PoE برای تامین برق لامپ های LED کم مصرف با استفاده از کابل کشی استاندارد شبکه مانند سیم کشی Cat5e یا Cat6 استفاده می کنند.

طول عمر لامپ های LED به طور متوسط ​​حدود 50000 ساعت است و تنها از شش تا هشت وات برق برای هر لامپ استفاده می کنند. بنابراین، با یک PSE با بودجه کافی PoE، مدیران شبکه می‌توانند نورپردازی PoE را با سرمایه‌گذاری کم اجرا کنند. .نورپردازی PoE به کاربران امکان دسترسی به روشنایی هوشمند را با استفاده از اتصال ساده اینترنت می دهد. علاوه بر این، این امکان را برای کاربران فراهم می کند تا از راه دور سیستم های روشنایی خود را از طریق یک دستگاه مشتری تلفن همراه یا یک مرورگر وب کنترل کنند. نصب نورپردازی LED نیازی به نصاب برق حرفه ای ندارد.

منبع: veratek