زیر ساخت شبکه, مقالات

مقایسه ذخیره ساز تحت شبکه سینولوژی DS423+ و کیونپ TS-464

مقایسه ذخیره ساز تحت شبکه سینولوژی DS423+ و کیونپ TS-464

ذخیره ساز تحت شبکه یا همان NAS (Network Attached Storage) جزو تجهیزات کاربردی شبکه است که می‌توانید از آن در منزل یا سازمان خود استفاده کنید. به کمک این دستگاه‌ها می‌توانید به فایل‌های ذخیره شده روی هارد، از طریق شبکه یا اینترنت دسترسی داشته باشید. شرکت‌های سینولوژی (Synology) و کیونپ (QNAP) جزو سازندگان برتر ذخیره ساز متصل به شبکه هستند. در این مطلب می‌خواهیم دو محصول پرفروش این شرکت‌ها یعنی ذخیره ساز سینولوژی مدل DS423+ و کیونپ مدل TS-464 را با هم مقایسه کنیم. پس از خواندن این مطلب برای خرید انواع ذخیره ساز تحت شبکه می‌توانید از طریق لینک آبی اقدام کنید.

مقایسه ذخیره ساز تحت شبکه Synology مدل DS423+ و QNAP مدل TS-464 – کدام دستگاه را بخریم؟

برای مقایسه و انتخاب یکی از این دو دستگاه باید علاوه بر برچسب قیمت، به عوامل دیگری هم توجه کنید. با کمی دقت متوجه خواهید شد که این دو برند، محصولات متفاوتی را برای نیازهای مختلف تولید کرده‌اند.

سینولوژی بر روی تولید محصولاتی که استفاده از آن‌ها روان و به دور از پیچیدگی‌های مخلتف باشد،‌ تمرکز کرده است. دستگاه‌های NAS سینولوژی، معمولاً دارای مشخصات ثابتی هستند و قابلیت شخصی‌سازی کمتری را در اختیار شما قرار می‌دهند.

این در حالی است که کیونپ روی تولید ذخیره سازهایی با قابلیت شخصی‌سازی بالای نرم‌افزار و سخت‌افزار، تمرکز کرده است. بنابراین شما باید زمان بیشتری را صرف آشنایی با این محصولات و یادگیری نحوه صحیح پیکربندی آن‌ها کنید.

هر دوی این شرکت‌ها، محصولات مناسبی را در بازه‌های قیمتی مشابه عرضه می‌کنند. اما چیزی که در قبال یک هزینه مشابه دریافت می‌کنید، از نظر نرم‌افزاری و قابلیت ارتقای دستگاه بسیار متفاوت است.

مقالات مرتبط با این موضوع: تفاوت تجهیزات ذخیره سازی NAS و SAN – کدام دستگاه ذخیره سازی را انتخاب کنیم؟

مقایسه ذخیره ساز تحت شبکه Synology مدل DS423+ و QNAP مدل TS-464 – طراحی

مقایسه ذخیره ساز تحت شبکه Synology مدل DS423+ و QNAP مدل TS-464 – طراحی

ابتدا طراحی این دو دستگاه را با هم مقایسه می‌کنیم. هر دوی این ذخیره سازها مجهز به ۴ محفظه برای نصب هارد درایو هستند. فرآیند نصب هارد در هر دو دستگاه بسیار ساده است.

از نظر ابعاد، هر دو دستگاه شبیه به هم هستند و فضای نسبتاً یکسانی را اشغال می‌کنند. اگر چه ذخیره ساز سینولوژی DS423+، مقدار خیلی کمی نسبت به کیونپ TS-464 بزرگ‌تر است. هر دو دستگاه در زمینه پشتیبانی از هارد‌های قابل نصب، عملکرد یکسانی دارند. در هردوی این ذخیره سازها می‌توان ۴ هارد SATA و دو هارد NVMe M.2 SSD را نصب کرد.

طراحی ذخیره ساز سینلوژی DS423+

اولین چیزی که در طراحی ذخیره ساز سینولوژی جلب توجه می‌کند، محفظه‌های سنتی قفل‌دار برای قرارگیری هارد درایو است. با کمی بررسی بیشتر، شاهد طراحی مدرن و مات در سایر بخش‌های دستگاه هستیم. در جلوی ذخیره ساز سینولوژی، پورت USB برای پشتیبان‌گیری قرار گرفته است. همچنین چراغ‌های LED تعیین وضعیت فعالیت دستگاه نیز در این قسمت قرار گرفته است. پورت‌های M.2 برای اتصال هارد SSD نیز در پایین دستگاه دیده می‌شود.

طراحی ذخیره سازی کیونپ TS-464

در طراحی این ذخیره ساز بر خلاف ذخیره ساز سینولوژی، از متریال روشن و نسبتاً رنگی استفاده شده است. در بخش کناری ذخیره ساز کیونپ، یک پنل مسی رنگ قرار گرفته است. محفظه‌های نصب هارد درایو به کمک یک پنل نیمه شفاف، پوشانده شده‌اند.

در جلوی ذخیره ساز تحت شبکه کیونپ، تعداد چراغ‌های LED بیشتری نسبت به ذخیره ساز سینولوژی مشاهده می‌شود. همچنین دو پورت USB 3.2 Gen 2 (با حداکثر سرعت انتقال داده ۱۰ گیگابایت بر ثانیه) در جلوی دستگاه دیده می‌شود. یک دکمه One-Touch Copy نیز در این قسمت قرار گرفته است که به کمک آن می‌توانید تنها با فشردن یک دکمه، عملیات کپی یا پشتیبان گرفتن از اطلاعات را آغاز کنید.

تا همین‌جا می‌توانیم متوجه شویم که سینولوژی به جای تمرکز بر روی ارائه پورت‌ها و امکانات سخت‌افزاری بیشتر، بر روی یک تجربه نرم‌افزاری بی‌نقص تمرکز کرده است.

بررسی سیستم تهویه – ذخیره ساز تحت شبکه Synology مدل DS423+ و QNAP مدل TS-464

بررسی سیستم تهویه - ذخیره ساز تحت شبکه Synology مدل DS423+ و QNAP مدل TS-464

از آنجایی که احتمالاً‌ قرار است ذخیره ساز تحت شبکه به صورت تمام وقت و برای مدت‌های طولانی روشن باشد، باید یک سیستم تهویه کارآمد در آن تعبیه شده باشد. دریچه‌های جابه‌جایی هوا در ذخیره ساز سینولوژی به وضوح قابل مشاهده هستند. روزنه‌های انتقال هوا در کناره ذخیره ساز سینولوژی در قالب لوگوی این کمپانی قرار گرفته‌اند.

در جلوی ذخیره ساز کیونپ، هیچ دریچه‌ای برای جابه‌جایی هوا وجود ندارد، ولی در عوض در کناره‌های شاسی، دریچه‌های کوچکی برای انتقال هوا وجود دارد. در پایین شاسی و همچنین در پایین هر یک از محفظه‌های قرارگیری هارد درایو نیز دریچه‌ای برای انتقال هوا وجود دارد.

دور هر محفظه هارد درایو در ذخیره ساز سینولوژی روزنه‌های انتقال هوا قرار گرفته و به این ترتیب، جریان هوای غیرفعال بیشتری را در این محصول شاهد هستیم. در مدل‌های گران‌قیمت‌تر و بزرگ‌تر سینولوژی، پنل‌های مشبک فلزی در داخل منافذ انتقال هوا قرار گرفته است که به جذب گردوغبار کمک می‌کند. البته در یک مدل جمع‌وجور مانند ذخیره ساز سینولوژی  DS423+، عدم وجود این پنل‌ها چندان نگران‌کننده نیست.

به نظر می‌رسد سینولوژی تلاش بیشتری را در راستای پیاده‌سازی یک سیستم تهویه کرده باشد (که با توجه به سخت‌افزار قوی‌تر ذخیره ساز کیونپ، اندکی جای شگفتی دارد) اما در کل هر دو سیستم از نظر تهویه و انتقال هوا، عملکرد خوبی را دارند.

مقایسه دو ذخیره ساز از نظر فن و سروصدا

اگر به پشت این دو ذخیره ساز تحت شبکه نگاهی بیندازیم، تفاوت بزرگ دیگری را در سیستم تهویه هوای آن‌ها مشاهده می‌کنیم. در ذخیره ساز کیونپ، از یک فن ۱۲۰ میلی‌متری استفاده شده که تقریباً تمامی قسمت عقبی دستگاه را پوشانده است. اما در ذخیره ساز سینولوژی، ۲ فن ۹۲ میلی‌متری قرار گرفته که حدود ۷۰ درصد از پنل پشتی دستگاه را می‌پوشاند. می‌توان سرعت چرخش فن‌ها را به صورت دستی تنظیم کرد یا آن‌ها را در حالت اتوماتیک قرار داد تا متناسب با سخت‌افزار تعبیه شده در آن‌ها، سرعت چرخش فن هم به صورت خودکار تنظیم شود.

دستگاه کیونپ، سروصدای نسبتاً بیشتری نسبت به ذخیره ساز سینولوژی دارد (هنگامی که در هر دو از ۴ هارد ۴ ترابایتی استفاده شده). اما در کل تا زمانی که از هاردهایی با ظرفیت بیش از ۱۰ ترابایت استفاده نکرده‌اید، نباید نگران سروصدای هیچ‌کدام از این دستگاه‌ها باشید.

نظر نهایی درباره طراحی دو ذخیره ساز سینولوژی DS423+ و QNAP مدل TS-464

به نظر می‌رسد ذخیره ساز سینولوژی در کل طراحی بهتری نسبت به محصول کیونپ داشته باشد. البته بسیاری از کاربران، ذخیره ساز را پس از نصب، در جای خود قرار می‌دهند و طراحی برای آن‌ها خیلی عامل تعیین‌کننده‌ای نیست. اگرچه ذخیره ساز کیونپ فن بزرگ‌تری دارد، اما سیستم تهویه سینولوژی بهتر طراحی شده و تعادل خوبی را بین جریان هوای فعال و غیرفعال برقرار می‌کند.

از نظر سخت‌افزار و پورت‌ها نیز، باید کیونپ را یک سروگردن بالاتر از ذخیره ساز سینولوژی بدانیم. وجود دکمه One-Touch Copy در کنار پورت USB 3.2 Gen 2، امکان پشتیبان‌گیری با سرعت بالا را برای کاربران ذخیره ساز کیونپ فراهم می‌کند.

مقایسه ذخیره ساز تحت شبکه Synology مدل DS423+ و QNAP مدل TS-464 – سخت‌افزار داخلی

اینجا همان جایی است که متوجه رویکرد متفاوت دو شرکت در ارائه یک راه‌حل برای به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات در شبکه می‌شوید. با هم نگاهی به جدول مشخصات این دو محصول می‌اندازیم.

مدل            QNAP TS-464Synology DS423+
حافظه ذخیره سازی۴ محفظه برای هارد SATA – ۲ هارد m.2 NVMe – ۳ محفظه برای cache، Pools و Qtier۴ محفظه برای هارد SATA – دو محفظه برای هارد NVMe SSD – سه محفظه برای cache و Pools
پردازندهIntel N5105/N5095            Intel J4125
فرکانس و تعداد هسته‌های پردازنده2.0-2.9  گیگاهرتز – ۴ هسته‌ای2.0-2.7 گیگاهرتز – ۴ هسته‌ای
امتیاز بنچمارک پردازنده41613006
حافظه  RAM۴ گیگابایت SODIMM DDR4 – قابل ارتقا تا ۱۶ گیگابایت۲ گیگابایت ODIMM DDR4 – قابل ارتقا تا ۶ گیگابایت
مصرف برق۹۰ وات۱۰۰ وات
تعداد Fan۱ فن 120 میلی‌متری۲ فن 92 میلی‌متری

اولین چیزی که توجه را در مشخصات این دو محصول جلب می‌کند، پردازنده آن‌هاست. دستگاه‌های NAS برای روشن ماندن در طول هفته‌ها و ماه‌های متوالی طراحی شده‌اند. بنابراین باید پردازنده قدرتمند و کم‌مصرفی داشته باشد. در این دو محصول از پردازنده‌های اینتل Celeron استفاده شده که مؤلفه‌های پردازش گرافیکی نیز به صورت توکار در آن‌ها قرار گرفته است.

پردازنده‌های موجود در این دستگاه‌ها، ۴ هسته‌ای بوده و فرکانس پایه آن‌ها ۲ گیگاهرتز است. البته پردازنده ذخیره ساز تحت شبکه کیونپ، سرعت اورکلاک بیشتری را هم فراهم کرده و از نظر مصرف برق نیز بهینه‌تر است. پردازنده Celeron N5105، یک سال پس از پردازنده J4125 عرضه شده است. بنابراین قابلیت‌های آن بیشتر بوده و می‌تواند از سخت‌افزارهای بیشتری نیز پشتیبانی کند.

ذخیره ساز کیونپ، از نظر قابلیت ارتقا اوضاع بسیار بهتری دارد. شما می‌توانید حافظه RAM و هاردهای SSD اضافه بیشتری را به لطف وجود درگاه PCIe، به این دستگاه اضافه کنید.

مقایسه ذخیره ساز تحت شبکه Synology مدل DS423+ و QNAP مدل TS-464 – پورت‌ها و اتصالات

در این قسمت هم ذخیره ساز کیونپ، گوی سبقت را از رقیب خود می‌رباید. این مسئله به لطف وجود پردازنده قوی‌تر در این دستگاه است. در ذخیره ساز سینولوژی، دو پورت شبکه 1GbE قرار گرفته است که می‌توان با استفاده از یک سوییچ شبکه مناسب، به سرعت دو گیگابیت بر ثانیه‌ای نیز در این دستگاه دست پیدا کرد.

اما در ذخیره ساز کیونپ، دو پورت 2.5 GbE قرار گرفته است که می‌توان آن‌ها را با هم ترکیب کرده و به سرعت ۵ گیگابیت بر ثانیه دست پیدا کرد. درگاه PCIe ذخیره ساز کیونپ، اجازه ارتقای پورت‌های شبکه و رسیدن به سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه را هم فراهم می‌کند. با استفاده از این درگاه، می‌توان پورت‌های دوگانه 10GbE و اسلات‌های M.2 بیشتری را هم به ذخیره ساز کیونپ اضافه کرد.

مدل‌های مشابه ذخیره ساز سینولوژی، دارای قابلیت ارتقای پورت شبکه هستند، در حالی که در ذخیره ساز تحت شبکه Synology، قابلیت ارتقای پورت شبکه وجود ندارد و جای خالی این قابلیت به شدت احساس می‌شود. جدول مشخصات پورت‌های دو دستگاه را در ادامه مشاهده می‌کنیم:

مدلQNAP TS-464Synology DS423+
پورت شبکهدو پورت 2.5GbEدو پورت 1 GbE
USB 3.2دو پورت USB 3.2 Gen 2 (با سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه)دو پورت USB 3.2 Gen 1 (با سرعت ۵ گیگابیت بر ثانیه)
USB 2.0دو پورت USB 2.0ندارد
پورت HDMIیک پورت HDMIندارد
اسلات PCIeیک اسلات PCIe Gen 3×2ندارد

مقایسه ذخیره ساز تحت شبکه سینولوژی مدل DS423+ و QNAP مدل TS-464 – نرم‌افزار

یک ذخیره ساز متصل به شبکه، تنها به سخت‌افزار محدود نمی‌شود. شما هنگام خرید چنین دستگاهی، یک پکیج جامع نرم‌افزاری و سخت‌افزاری را دریافت می‌کنید. ذخیره ساز سینولوژی با سیستم‌عامل DSM و ذخیره ساز کیونپ نیز با سیستم‌عامل QTS عرضه می‌شود.

هر دوی این سیستم‌عامل‌ها، امکانات مدیریتی خوبی را فراهم می‌کنند. همچنین نسخه‌های وب و موبایل نیز برای دسترسی به اطلاعات از طریق پلتفرم‌های دیگر نیز وجود دارد. سیستم‌عامل DSM نصب شده بر روی ذخیره ساز تحت شبکه Synology را می‌توان از خیلی از نظرها به سیستم‌عامل Mac OSX تشبیه کرد. این سیستم‌عامل نسبت به QTS، رابط کاربری بسیار روان‌تر و کاربرپسندتری دارد.

سیستم‌عامل QTS کیونپ از نظر بصری بسیار شبیه به سیستم‌عامل اندروید و از نظر تجربه کاربری، بسیار شبیه به ویندوز است. گزینه‌های شخصی‌سازی زیادی در سیستم‌عامل QTS فراهم شده‌ ولی یادگیری استفاده از آن‌ها به زمان زیادی نیاز دارد.

تفاوت دیگر این دو سیستم‌عامل، در نحوه ارائه سرویس‌هاست. شما می‌توانید بسیاری از اپلیکیشن‌های شخص ثالث را در سیستم‌عامل QTS نصب کنید. اما در سیستم‌عامل DSM،‌ اپلیکیشن‌های اختصاصی سینولوژی با هدف جایگزینی با اپلیکیشن‌های شخص ثالثی که پیش‌تر استفاده می‌کردید، قرار گرفته شده است.

وجود تعداد زیادی از تنظیمات پیکربندی و شخصی‌سازی در سیستم‌عامل QTS، ممکن است کاربر را با پیچیدگی‌های زیادی در مدیریت اطلاعات ذخیره‌شده بر روی هاردها مواجه کند. اما در سیستم‌عامل DSM، با یک سیستم‌عامل نسبتاً بسته که تمامی فرآیندها در آن به سادگی تعریف شده‌اند مواجه هستید. این باعث می‌شود تا احتمال بروز اشتباه در پیکربندی سیستم‌عامل DSM سینولوژی بسیار کم باشد.

امکانات نرم‌افزاری ذخیره ساز تحت شبکه کیونپ مدل TS-464

در کیونپ (QNAP) مدل TS-464، امکانات نرم‌افزاری زیر وجود دارد:

  • پشتیبانی از تمامی مرورگرها
  • امکان راه‌اندازی فایل سرور
  • وجود مرورگر فایل
  • ابزارهای مدیریت عکس، موسیقی و ویدیو
  • کنسول مالتی‌مدیا
  • تشخیص عکس با هوش مصنوعی
  • قابلیت پاک‌سازی امن داده‌ها
  • پشتیبانی از Storage Snapshot
  • امکان حذف بدافزارها
  • پشتیبانی از تکنولوژی ارتقای ظرفیت VJBOD
  • امکان اسکن فایل‌ها با آنتی ویروس مک آفی
  • امکان مدیریت اعلان‌ها
  • پشتیبانی از قابلیت RAID
  • امکان هم‌گام‌سازی فایل‌ها با آرایه RAID
  • پشتیبانی از رمزنگاری 256 بیتی
  • امکان رمزنگاری خودکار داده‌ها
  • امکان جستجوی سریع فایل‌های ذخیره شده روی هارد
  • پشتیبانی از احراز هویت دو مرحله‌ای
  • پشتیبانی از فایروال
  • امکان بلاک کردن خودکار اتصالاتی نظیر SSH، Telnet و…
  • امکانات مجازی‌سازی
  • امکان خودکارسازی سازمان‌دهی فایل‌ها
  • امکان اشتراک‌گذاری اطلاعات ذخیره شده روی NAS با سایر دستگاه‌ها به کمک سرویس ابری Qsync
  • امکان نوشتن روی SSD Cache و خواندن آن
  • امکان مدیریت دسترسی به فایل‌ها
  • امکان پشتیبان‌گیری از داده‌ها و ریکاوری فایل‌ها در صورت وقوع فاجعه
  • امکان نصب نسخه شبیه‌سازی شده سیستم‌عامل لینوکس
  • امکان پشتیبان‌گیری از ایمیل‌ها با نرم‌افزار QmailAgent

امکانات ذخیره ساز تحت شبکه سینولوژی مدل Synology DS423+

ذخیره ساز متصل به شبکه سینولوژی (Synology) نیز دارای امکانات نرم‌افزاری زیر است:

  • پشتیبانی از تمامی مرورگرها
  • امکان مدیریت فایل‌ها و مرور آن‌ها
  • ابزارهای مدیریت عکس، موسیقی و ویدیو
  • امکان راه‌اندازی فایل سرور
  • امکان اشتراک‌گذاری فایل‌ها بین دستگاه‌های مختلف
  • پشتیبانی از قابلیت RAID
  • امکان هم‌گام‌سازی فایل‌ها با آرایه RAID
  • امکان پشتیبان‌گیری از داده‌ها
  • امکان رمزنگاری خودکار داده‌ها
  • پشتیبانی از Storage Snapshot
  • قابلیت نوشتن روی SSD Cache و خواندن آن
  • امکان مدیریت یکپارچه ذخیره سازهای تحت شبکه سینولوژی
  • امکانات مجازی‌سازی
  • پشتیبانی از Docker
  • امکان ایجاد سرور ایمیل و پشتیبان‌گیری از ایمیل‌ها
  • امکانات امنیتی شامل احراز هویت، مدیریت رمز عبور، اشتراک‌گذاری امن فایل‌ها و…
  • امکان مدیریت اعلان‌ها
  • پشتیبانی از رمزنگاری ۲۵۶ بیتی
  • پشتیبانی از ورود دو مرحله‌ای
  • فایروال
  • مدیریت دسترسی به فایل‌ها

امکانات نرم‌افزاری کدام یک بهتر است؟

در این جا باید ذخیره ساز تحت شبکه Synology را برنده اعلام کنیم. این به معنای بد بودن امکانات نرم‌افزاری ذخیره ساز کیونپ نیست. بعضی از امکانات موجود در QTS را در هیچ ذخیره ساز دیگری نمی‌توانید مشاهده کنید.

اما قابلیت شخصی‌سازی گسترده QTS، امکان بروز اشتباه در پیکربندی را هم افزایش می‌دهد. همچنین زمان یادگیری انجام تنظیمات این سیستم‌عامل نیز بیشتر است. اما رابط کاربری سیستم‌عامل QTS به اندازه سیستم‌عامل DSM سینولوژی، روان و کاربرپسند نیست. همچنین روند انجام تمامی تنظیمات و پیکربندی‌ها در سیستم‌عامل DSM نیز به شدت ساده است.

قضاوت نهایی درباره ذخیره ساز تحت شبکه سینولوژی مدل DS423+ و QNAP مدل TS-464

انتخاب یکی از این دو ذخیره ساز تحت شبکه، به انتظار شما از عملکرد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری یک ذخیره ساز متصل به شبکه برمی‌گردد. ذخیره ساز کیونپ از نظر سخت‌افزاری،‌ وضعیت بسیار بهتری نسبت به ذخیره ساز سینولوژی دارد.

قابلیت ارتقای ذخیره ساز تحت شبکه کیونپ بیشتر بوده و پورت‌ها و اتصالات بیشتری را در این دستگاه شاهد هستیم. بنابراین انتخاب این دستگاه می‌تواند برای کاربرانی که به ارتقای دستگاه و قابلیت‌هایش در آینده می‌اندیشند،‌ بسیار مناسب باشد.

همچنین اگر می‌خواهید از قابلیت‌های شخصی‌سازی گسترده در نرم‌افزار یک ذخیره ساز متصل به شبکه بهره‌مند شوید، توصیه می‌کنیم محصول ساخته شده توسط کیونپ را انتخاب کنید.

اما کاربرانی که ارتقای دستگاه برای آن‌ها اهمیت چندانی ندارد و می‌خواهند یک تجربه روان را از نظر قابلیت‌های نرم‌افزاری تجربه کنند، بهتر است ذخیره ساز سینولوژی را بخرند. سینولوژی در مدل DS423+، یک پکیج مناسب نرم‌افزاری و سخت‌افزاری را به صورت یکپارچه و با عملکرد بسیار خوب عرضه کرده است.

سخن پایانی

در این مطلب، ذخیره ساز تحت شبکه Synology مدل DS423+ را با ذخیره ساز کیونپ مدل TS-464، مقایسه کرده و به نقاط ضعف و قوت هر کدام از آن‌ها اشاره کردیم. شرکت‌های سینولوژی و کیونپ،‌ ذخیره سازهای متصل به شبکه فوق‌العاده‌ای را می‌سازند. شما می‌توانید محصولات این دو برند را با بهترین قیمت، از هنر توسعه و ارتباط شایگان خریداری کنید.

منبع: nascompares.com

سوالات متداول

۱. ذخیره ساز تحت شبکه چیست؟

یک دستگاه با قابلیت اتصال انواع هارد SATA و SSD است که می‌توانید آن را به شبکه محلی یا اینترنت متصل کرده و به فایل‌های خود از راه دور دسترسی داشته باشید و آن‌ها را مدیریت کنید.

۲. کدام یک از ذخیره سازهای تحت شبکه سینولوژی مدل DS423+ و کیونپ مدل TS-464 بهتر است؟

ذخیره ساز سینولوژی از نظر نرم‌افزاری عملکرد بهتری دارد اما قابلیت ارتقای سخت‌افزار در آن به شدت محدود است. اما ذخیره ساز کیونپ را می‌توان از نظر سخت‌افزاری به شدت ارتقا داد و سیستم‌عامل آن نیز قابلیت‌های شخصی‌سازی گسترده‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهد.