اخبار فناوری

6 کاربرد ChatGPT در بهبود مدیریت زمان!

6 کاربرد ChatGPT در بهبود مدیریت زمان!

کاربرد ChatGPT در زمینه‌های مختلف را نباید دست کم گرفت؛ زیرا در حال حاضر بر افزایش بازدهی بسیاری از افراد تاثیر چشمگیری گذاشته است.

ممکن است حس کنید ساعت کاری روزانه شما نسبت به حجم کاریتان بسیار کمتر است؛ اما اگر همان زمان را به درستی مدیریت کنید، به تمامی وظایف خود خواهید رسید.

منظور از مدیریت زمان این نیست که شما به صورت شبانه روزی کار کنید یا از تفریح، سلامت و دیگر جنبه‌های زندگیتان غافل شوید؛ بلکه باید تلاش کنید که با افزایش تمرکز، بازدهی خود را بالا ببرید. چت جی‌پی‌تی، با داشتن کاربرد‌های گسترده، یک ابزار سودمند در مدیریت زمان محسوب می‌شود. هوش مصنوعی به شما در نگارش ایمیل‌ها، صفحه اصلی وب سایت و محتواهای سئو محور نیز کمک می‌کند.

دکتر آلوارو سینتاس کانتو (Alvaro Cintas-Canto)، مهندس کامپیوتر و استادیار دانشگاه مریمونت (Marymount University) است که در زمینه هوش مصنوعی و امنیت سخت افزار در حال انجام تحقیقات گسترده‌ای می‌باشد. او در توئیتر خود، آموزش‌های گسترده‌ای در زمینه هوش مصنوعی و آخرین پیشرفت‌های تکنولوژی ارائه می‌دهد؛ به این ترتیب با راهنمایی درست، افراد می‌توانند، از کاربرد عملی مفاهیم پیچده فناوری، در بیزنس خود بهره ببرند.

در این مطلب از هنر توسعه و ارتباطات شایگان، با استفاده از راهنمایی‌های دکتر آلوارو سینتاس کانتو به معرفی 6 کاربرد ChatGPT جهت مدیریت بهتر زمان، می‌پردازیم.

نوشتن برنامه روزانه و اولویت بندی وظایف با چت جی بی تی

1.     نوشتن برنامه روزانه و اولویت بندی وظایف

اگر روز خود را با یک برنامه مناسب، طبق الویت بندی وظایفتان، شروع کنید، قطعا بازدهی و نظم بیشتری را تجربه خواهید کرد. دکتر سینتاس کانتو، پیشنهاد می‌کند که با کمک ChatGPT، وظایف روزانه خود را در قالب یک جدول برنامه ریزی کنید.

تنها کافیست تا با پرامپت نویسی اصولی، الویت کارهای خود را به هوش مصنوعی توضیح دهید تا مناسب‌ترین برنامه روزانه را دریافت کنید!

پیشنهاد می‌کنیم که برای گرفتن بهترین نتیجه از چت جی‌پی‌تی، پرامپت‌های خود را به انگلیسی وارد کنید. برای این منظور می‌توانید از پرامپت زیر کمک بگیرید:

“How should I structure my day to achieve the most? Express the outputs in a table. [وظایف و بازه زمانی را در این بخش بنویسید]”

شما می‌توانید به پرامپت خود اطلاعات دقیق‌تری نیز در مورد الویت وظایف اضافه کنید:

“it’s important that I complete [وظایف اصلی را در این بخش توضیح دهید] today.”

همچنین، می‌توانید تماس، جلسات مهم و بازه زمانی که در روز، به بیشترین کارایی و انرژی خود نیاز دارید به پرامپت اضافه کنید.

2.     بررسی روش‌های استاندارد صنعتی

گاهی اوقات، ممکن است، روشی که برای بیزنس خود در پیش گرفته‌اید، بهترین بازدهی را ارائه ندهد. شاید روش‌های استاندارد دیگری در زمینه کار شما وجود داشته باشد که کسب و کار شما را بسیار بهبود بخشد!

از این رو، پیشنهاد می‌کنیم با استفاده از این پرامپت ساده، دیگر روش‌های استاندارد صنعتی را بررسی کنید:

“Considering the nature of my role [در مورد موقعیت شغلی خود توضیح دهید] within the field of [در مورد بیزنس خود توضیح دهید], list some industry-specific time management strategies I could implement.”

همچنین، می‌توانید از ChatGPT بخواهید که با توجه به اطلاعات و توضیحات سوال اول، بهترین پیشنهاد را به شما بدهد.

3.     حذف کارهای غیر ضروری

به منظور بهبود مدیریت زمان، گاهی بهتر است که وظایف روزانه خود را بررسی و کارهای غیر ضروری را حذف کنید. حذف وظایف، بستن پروژه‌های جانبی و نه گفتن به افراد، کار چندان راحتی نیست؛ اما اگر می‌خواهید به اهداف خود در بیزنس سریع‌تر برسید، باید خود را مجبور به آن کنید. با استفاده از پرامپت نویسی زیر، می‌توانید از چت جی‌پی‌تی برای حذف موارد غیر ضروری کمک بگیرید:

“Considering my day’s plan [برنامه روزانه خود را وارد کنید], what nonessential activities could I reduce or eliminate to save more time?”

همچنین می‌توانید از ChatGPT سوال زیر را بپرسید:

“How would I do this in practice? and explain, based on my one main objective of [وظیفه خود را توضیح دهید].”

نوشتن برنامه هفتگی با چت جی بی تی

4.     نوشتن برنامه هفتگی

با انجام 3 مرحله ذکر شده در بالا، حال شما یک برنامه روزانه دارید که بیشترین کارایی و بازدهی را دارد. درواقع با این سوال‌ها، ChatGPT، اهداف، وظایف ضروری و غیر ضروری شما را می‌داند و بهترین روش انجام کارهارا نیز به شما پیشنهاد کرده است. اکنون با پرامپت نویسی زیر از ChatGPT بخواهید که بر اساس برنامه روزانه، یک طرح هفتگی به شما ارائه دهد:

“Generate a weekly schedule for me based on these tasks [وظایف را وارد کنید] and my business goal of [اهداف اصلی را وارد کنید].”

شما می‌توانید پرامپت زیر را نیز وارد کنید:

I would like each day to be [similar/different] to the daily schedule you outlined by [تغییرات روزهای دیگر را در این بخش توضیح دهید].

لازم به ذکر است که شما می‌توانید با سوالات متفاوت تغییرات لازم را در برنامه هفتگی خود ایجاد کنید تا به یک طرح ایده‌آل برسید.

5.     زمان بندی اهداف

اکنون شما با داشتن برنامه روزانه و هفتگی، می‌دانید که در هر ساعت، چه کاری را انجام دهید؛ اما آیا این برنامه در راستا اهداف بلند مدت شما قرار دارد؟

هدف شما قطعا پیشرفت است؛ بنابراین پیشنهاد می‌کنیم برای افزایش تمرکز و انگیزه، اهداف خود را در قالب یک برنامه ترسیم کنید!

برای این منظور، اهداف بلند مدت خود را با پرامپت نویسی درست، به ChatGPT، توضیح دهید و بخواهید که آن را به هدف‌های کوچک‌تر تقسیم کند. اگر برنامه خروجی از چت جی‌پی‌تی ، برای شما به اندازه کافی جاه طلبانه نیست، از آن بخواهید که سرعت را دو برابر کند!

پرامپت زیر می‌تواند به شما در این زمینه کمک کند:

“Based on my goals [اهداف بزرگ و کوچک خود را توضیح دهید], suggest a timeline with milestones, so I can achieve these goals within [بازه زمانی مورد نظر خود را وارد کنید].

جذف عامل حواس پرتی با چت جی بی تی

6.     حذف عوامل حواس پرتی

هر روز که کار خود را آغاز می‌کنید، عوامل حواس پرتی مختلفی می‌تواند تمرکز شما را برهم بزند؛ به طور مثال، مشتریان و همکارانتان ممکن است با سوالات مختلف در کار شما وقفه ایجاد کنند یا مسائلی در خانه ذهن شما را به خود مشغول کند!

شما می‌توانید برای مدیریت چنین مسائلی از ChatGPT کمک بخواهید تا بدون توهین به دیگران بر روی کار خود متمرکز بمانید.

با استفاده از این کاربرد ChatGPT، با کاهش عوامل حواس پرتی از برنامه روزانه و هفتگی خود عقب نخواهید افتاد. پرامپت زیر به شما در این زمینه کمک خواهد کرد:

“Provide a guideline on how to efficiently handle interruptions and distractions during my workday. These might include: [عوامل حواس پرتی مختلفی که تمرکز شما را برهم می‌زند و در کارتان وقفه ایجاد می‌کند توضیح دهید. همچنین، زمان رخ داد هریک را بیان کنید.].”

همچنین، شما می‌توانید از ChatGPT برای راه‌های مودبانه نه گفتن به افراد نیز کمک بگیرید.

در یک نگاه

با استفاده از این 6 کاربرد ChatGPT، به طرز چشمیگیری بازدهی شما افزایش پیدا می‌کند. ChatGPT در زمینه مدیریت زمان، به شما کمک می‌کند که عوامل حواس پرتی را به حداقل برسانید و کارهای غیر ضروری را حذف کنید.

 همچنین، در رسیدن به یک برنامه روزانه ایده‌آل به شما کمک می‌کند و حتی به شما برنامه هفتگی نیز می‌دهد. برای رسیدن به اهداف خود و مدیریت زمان، نیازی به کار شبانه روزی نیست، تنها کافیست یک برنامه ریزی درست انجام دهید و به آن پایبند باشید!

منبع​: Forbes

سوالات متداول

1.     کاربرد ChatGPT در مدیریت زمان چیست؟

شما می‌توانید با پرامپت نویسی اصولی، از چت جی‌پی‌تی، برنامه روزانه و هفتگی، متناسب با اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خود دریافت کنید. همچنین، این هوش مصنوعی می‌تواند با ارائه راهکارهای متفاوت، عوامل حواس پرتی محیط کار شما را به حداقل برساند. لازم به ذکر است که ChatGPT می‌تواند بهترین شیوه انجام کارها را جهت افزایش بازدهی نیز پیشنهاد دهد.

2.     پرامپت ChatGPT برای دریافت برنامه روزانه چیست؟

پیشنهاد می‌کنیم که برای گرفتن نتیجه بهتر از ChatGPT، از پرامپت‌های انگلیسی استفاده کنید. جهت دریافت برنامه روزانه از چت جی‌پی‌تی، پرامپت‌های زیر را وارد کنید:
“How should I structure my day to achieve the most? Express the outputs in a table. [وظایف و بازه زمانی مورد نظر خود را در این بخش بنویسید]”
“it’s important that I complete today” [وظایف اصلی را در این بخش توضیح دهید]