هارد SSD گزینهای ایدهآل برای ذخیرهسازی داده در ذخیرهسازهای تحت شبکه محسوب میشود. این هاردها، کمصدا و سریع هستند. از طرف دیگر، هاردهای SSD در سالهای اخیر ارزانتر شدهاند و تهیه آنها هم راحتتر شده است. با ما در هنر توسعه و ارتباطات شایگان همراه باشید تا با بهترین هاردهای SSD مناسب برای نصب در ذخیرهسازهای تحت شبکه آشنا شوید.
معرفی بهترین هارد SSD برای ذخیره ساز تحت شبکه
انتخاب یک هارد مناسب برای ذخیرهساز تحت شبکه، به نیازهای شما بستگی دارد. بعضی از هاردهای SSD برای ذخیرهسازی داده مناسب هستند در حالی که بعضی دیگر میتوانند گزینهای مناسب برای استفاده به عنوان حافظه نهان باشند. در ادامه، بهترین هاردهای SSD مناسب برای ذخیرهساز تحت شبکه را در کنار کاربرد آنها معرفی میکنیم. همچنین اگر قصد خرید بهترین ذخیره ساز تحت شبکه را دارید توصیه میشود که ابتدا مقاله معرفی ۶ مورد از بهترین ذخیره سازهای تحت شبکه 2023 را بخوانید و بعد به سراغ ادامه این مطلب بروید.
۱. هارد SSD وسترن دیجیتال مدل Red SA500
هارد اساسدی Western Digital مدل Red SA500، یک هارد 2.5 اینچی مناسب برای نصب درون ذخیرهسازهای تحت شبکه است. سرعت این هارد تا 560 مگابیت بر ثانیه میرسد و مصرف برق آن نیز نسبت به هاردهای HDD که قطعات مکانیکی در آنها وجود دارد بسیار کمتر است.
این هارد ارزش خرید بسیار بالایی دارد و گزینه مناسبی برای نگهداری از اطلاعات حساس شما است. قیمت این هارد نسبت به رقیب مستقیمش یعنی هارد سیگیت مدل IronWolf125، ارزانتر است. وسترن دیجیتال، خانواده این هارد را در مدلهای 500 گیگابایتی و یک، دو و چهار ترابایتی عرضه کرده است. طول عمر هارد Western Digital مدل Red SA500 برابر با 2500 TBW است. این بدان معناست که شما میتوانید تا 2500 ترابایت داده را بر روی این هارد SSD بنویسید و با مشکلی مواجه نشوید.
۲. هارد SSD سیگیت مدل IronWolf 125
این هارد هم یک گزینه عالی برای استفاده در ذخیرهسازهای تحت شبکه محسوب میشود. سرعت انتقال داده در این هارد به 560 مگابیت بر ثانیه میرسد و طول عمر آن هم برابر با 5600 TWB است. این مدل از هارد Seagate را میتوانید در مدلهایی با 4 ترابایت ظرفیت هم خریداری کنید.
اگر چه هارد Seagate IronWolf 125 نسبت به هاردهای وسترن دیجیتال گرانتر است اما در عوض، طول عمر بالاتری دارد. بنابراین میتوانید از این هارد، علاوه بر ذخیرهسازی داده برای ارسال مداوم اطلاعات به سرور هم استفاده کنید. سرعت این هارد، به خوبی هاردهایی است که از واسط SATA III استفاده میکنند.
۳. هارد SSD وسترن دیجیتال مدل Blue SA510
این هارد، یک گزینه ایدهآل برای نصب در لپتاپ یا کامیپوترهایی است که از پورت SATA پشتیبانی میکنند. سرعت این هارد به 555 مگابیت بر ثانیه میرسد و در مدلهایی با 4 گیگابایت ظرفیت هم تولید میشود. این هارد، برای دسترسی به دادههایی که دسترسی به آنها مرتباً انجام میشود (مانند بعضی از نرمافزارها و بازیها) یک انتخاب ایدهآل است.
معمولاً توصیه نمیشود که از یک هارد SSD مناسب برای لپتاپ و کامپیوتر، در ذخیرهساز تحت شبکه استفاده شود. اما تهیه یک حافظه Flash که برای استفاده در ذخیرهساز تحت شبکه طراحی شده، میتواند هزینه زیادی روی دست شما بگذارد. برای همین بهتر است از یک هارد مانند هارد وسترن دیجیتال مدل Blue SA510 استفاده کنید که قیمت کمتر و ظرفیت مناسبی هم دارد. البته باید توجه داشته باشید که طول عمر این هارد نسبتاً کوتاه است و استفاده مداوم از آن، اصلاً توصیه نمیشود.
سرعت و طول عمر این هارد با مدلهایی مانند هارد Western Digital مدل Red SA500 قابل مقایسه نیست و حتی با تمامی قابلیتهای عملیاتی ذخیرهسازهای تحت شبکه هم سازگاری ندارد. اما یک گزینه مقرونبهصرفه برای جایگزینی با هاردهای مکانیکی محسوب میشود.
- خواندن این مطلب نیز به شما در انتخاب بهتر هارد ذخیره ساز تحت شبکه کمک میکند: بررسی هارد 12 ترابایتی WD Red Plus
۴. هارد SSD وسترن دیجیتال مدل Red SN700
این هارد از نوع M.2 NVMe است و سرعت انتقال داده در آن تا 3430 مگابیت بر ثانیه میرسد. همچنین در مدلهایی با ظرفیت 4 ترابایت نیز تولید میشود. بهترین کاربرد این هارد، برای استفاده به عنوان حافظه نهان است. در واقع شما میتوانید در جایی که دیگر قابلیت ارتقای RAM در ذخیرهساز تحت شبکه وجود ندارد، از این هارد به عنوان یک RAM با سرعت پایینتر استفاده کنید. نصب هارد وسترن دیجیتال مدل Red SN700 در یک ذخیرهساز تحت شبکه، میتواند عملکرد کلی آن را با بهبود قابل توجهی همراه کند.
در سالهای اخیر، استفاده از اسلات M.2 در ذخیرهسازهای تحت شبکه افزایش یافته است. بنابراین اگر ذخیرهساز تحت شبکه شما هم اسلات M.2 دارد، میتوانید هنگام خرید هارد SSD به هاردهای M.2 هم فکر کنید. البته مهمترین عاملی که میتواند شما را از خرید هاردهای M.2 منصرف کند، قیمت بالای آنهاست. ولی در صورتی که با این مسئله مشکلی نداشته باشید، هارد وسترن دیجیتال مدل Red SN700 یک گزینه عالی برای ذخیرهسازی یا Caching در ذخیرهسازهای تحت شبکه است.
۵. هارد SSD سینولوژی مدل SAT5210
مهمترین مزیت این هارد 2.5 اینچی که توسط شرکت Synology ساخته شده است را میتوان ظرفیت بالای آن دانست. این هارد در مدلهایی با 7 ترابایت ظرفیت هم تولید میشود! هارد سینولوژی SAT5210 سازگاری بسیار خوبی با سیستمعامل DiskStation Manger که بر روی ذخیرهسازهای تحت شبکه سینولوژی نصب است، دارد.
طول عمر این هارد برابر با 11,460 TBW است که نسبت به رقبایش، بسیار بالاست. اگر بخواهیم به دو نکته منفی در این هارد اشاره کنیم، سرعت انتقال داده 530 مگابیت بر ثانیهای و قیمت بسیار بالای آن است. اما به هر حال، ظرفیت و طول عمر بالای هارد سینولوژی مدل SAT5210، توجه بسیاری از خریداران را جلب خواهد کرد.
- شاید به خواندن این مطلب علاقه مند باشید: هشدار! ذخیره ساز تحت شبکه را بروزرسانی Firmware کنید
جمع بندی
اگر بخواهیم بهترین هارد SSD برای ذخیرهساز تحت شبکه را انتخاب کنیم، میتوانیم هارد وسترن دیجیتال مدل Red SA500 را به عنوان یک گزینه ایدهآل در نظر بگیریم. همانطور که گفتیم انتخاب یک هارد اساسدی مناسب، به نیازهای شما بستگی دارد. اما این هارد را میتوان به عنوان گزینهای ایدهآل و مقرونبهصرفه برای کاربردهایی نظیر ذخیرهسازی یا Caching در نظر گرفت. در پایان از شما دعوت میکنیم نگاهی به ذخیرهسازهای تحت شبکه که در هنر توسعه و ارتباطات شایگان موجود است بیندازید.
منبع: androidpolice.com
سوالات متداول
۱. بهترین هارد SSD برای ذخیره ساز تحت شبکه را چگونه انتخاب کنیم؟
باید با توجه به نیازهای خود، یک هارد را برای ذخیرهسازی یا برای استفاده به عنوان حافظه کش انتخاب کنید.
۲. از هارد SSD در ذخیره ساز تحت شبکه چه استفادهای میشود؟
برای ذخیرهسازی اطلاعات، caching، ارسال اطلاعات به سرور و حتی به عنوان یک RAM میتوان از حافظه اساسدی در ذخیرهساز تحت شبکه استفاده کرد.